Tre inn i en magisk verden med lys, farger og fysisk teater, hvor scenografien er skapt med levende tegning. Dette er en forestilling full av vakker musikk, dans og tegninger scenografi som tegnes live under forestillingene. Stien er en danseforestilling uten ord.

Kort om handlingen:
Forestillingen begynner i en sort/hvitt verden der vi møter en jente. Fra henne strømmer det en magisk kraft som hun forundret leker med. Stemningen blir fort faretruende når en ulv dukker opp. Ulven forsøker å fange henne i hvite bokser, men hun klarer å rømme. Hun flykter ut på en fargerik motorvei, svømmer under vann og møter fisk, danser med kraften sin og skaper masse farger på hennes ferd. På hennes reise oppdager hun en magisk, lysende kule som er en kraft hun kan bruke mot ulven. Ulven dukker stadig opp og vil ødelegge. Til slutt havner hun på toppen av et vakkert fjelllandskap.
Også her kommer ulven med sin trangsynte verden i sort/hvitt. Hun blir fanget i boksene, og det kan virke som historien ender her. Hun finner ikke den lysende kulen noe sted, men det gjør ikke noe. Lyset er nå henne selv og hun klarer å beseire ulven. Ulven blir frigjort selv fra sin egen sort/hvitt verden. Han får en kropp og blir fri. Også ulven får ta fatt på sin egen reise videre.

Forestillingen er co produsert av DKS Viken.
Ide og konsept: Anja Bibby og Katarina Caspersen
Utøvere: Caroline Skjørshammer (danser) og Katarina Caspersen (tegner)

Forestillingen passer for barn fra 1-7 klasse
Foto: Elin Osjord